'Het idee is ontstaan tijdens het inrichten van onze babykamer.
Bij het inrichten van de kamer van onze dochter kwamen we er achter dat haar kamertje te klein was voor een kledingkast.

Ondanks het feit dat de babykamer erg klein was, wilde we er wel iets moois van maken. Waarom hangen we haar kleding niet op als we geen kast kwijt kunnen? We begonnen ons eigen rekje te maken en waren hier zelf zo enthousiast over dat we dit graag met jullie willen delen!

Naast het feit dat we geen dure kledingkast aan hoeven schaffen ziet dit er ook nog eens een stuk gezelliger en vrolijker uit.'

 

De kledingrekjes zijn echter niet alleen functioneel bij gebrek aan ruimte, het is ook de manier om de mooiste items op te hangen en te verwerken in het interieur van de baby of kinderkamer.
Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Privacybeleid

De gegevens van onze klanten worden niet aan derden doorgegeven. Hangend-kledingrekje mag deze gegevens gebruiken voor de promotie van haar producten en diensten. De deelnemer heeft het recht tot inzage van de gegevens die op hem/haar betrekking hebben en kan de rechtzetting of het schrappen ervan vragen door een e-mail te versturen aan info@hangend-kledingrekje.nl

Verzending en levering

  • Bestellingen worden verzonden met PostNL pakketpost.
  • Al onze bestellingen worden verzonden met een Track & Trace code, welke je ontvangt in een mail wanneer je pakket op de post gaat. Ook bestellingen naar België worden verzonden met een Track & Trace code.
  • De verzendkosten per zending bedragen € 6,95.
  • De levertijd bedraagt 1 tot 3 werkdagen.

Contact

Hangend-kledingrekje

Email: Info@hangend-kledingrekje.nl

BTW nummer: 859841583B01

KvK nummer: 74293516

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop software webshop